hogyan lehet bejutni a bates főiskolára


Jawaban 1:

Nagyjából 1800 egyetemista van. 29 Varsity sport van. Néhány gyors „matematika” azt mondja, hogy a beérkező gólyák egyharmadát megnézik, hogy játszanak-e az egyik csapatban. Van olyan szülő vagy nagyszülő, aki részt vett a Bates-ben? És adományozott egy csomó pénzt? Feltételezem, hogy a felvett hallgatók további 10-15% -a (azon túl, hogy a sportolók 33% -a) örökség. Már 5% esélyed van a bejutásra, ha nem vagy sportoló vagy örökség. A fennmaradó feléből pedig mindannyian remek hallgatók, és hozzájárulnak valamivel a Bates közösséghez. Miben járulhat hozzá a Bates közösséghez? Végezze el a matematikát, és válaszoljon erre a kérdésre, és önállóan határozta meg, hogyan lehet bejutni Batesbe. Sok szerencsét. Ja, és szüksége van pénzügyi támogatásra? Ha mégis, ez korlátozza az esélyeit .....


Jawaban 2:

Ha komolyan felteszed ezt a kérdést, akkor elvégezted az iskolai munkát, jó érdemjegyeket szereztél, tanórán kívüli tevékenységeket végezhetsz, és esetleg iskolai utáni munkát végezhetsz. Feltételezve, hogy ez a helyzet, két erőteljes javaslatot tudok felajánlani.

1) Látogasson el az iskolába, és készítsen interjút az egyetemen. Mindent megtesz annak érdekében, hogy ember legyél, és mutasd be az érdeklődésedet valamiért, bármiért, amiért rajongsz.

2) Alkalmazza az első kört, a korai döntést. Ez azt jelenti, hogy ha elfogadják, akkor részt vesz, függetlenül attól, hogy milyen más iskolák kínálnak felvételt. Ez hatalmas üzenetet küld, amely nagyon érdekli.

Sok szerencsét!

99-es osztály


Jawaban 3:

szője össze képességeit, tapasztalatait és elismeréseit egy meggyőző elbeszélésbe, amely világosan és őszintén megmutatja azt a potenciális értéket, amelyet az iskola és a diákok számára elhozhat. Mutassa be magát a lehető legjobb megvilágításban, és ne tegyen mentséget semmi hiányért. Ha jól teljesítettél a SAT-okon, küldd el, de ha nem, akkor ne törődj a vizsga újbóli elvégzésével, vagy ne költj pénzt magántanárra (a SAT választható a Batesnél). Ezenkívül keressen meg egy friss öregdiákot, és vegye át az agyát az egyetemi kultúráról / tevékenységekről / osztályokról / professzorokról, amelyek érdekelhetik Önt, és ezeket valahol jegyezze fel a jelentkezésén.


Jawaban 4:

Legyen szenvedélyes a tanulás és az élet iránt, és vissza akarjon adni a Bates College-nak (az osztályban folytatott megbeszéléseken, késő esti kollégiumi beszélgetéseken, a kemény tanulásban). A Bates osztályának összegyűjtése egy kicsit olyan, mint egy jó leves elkészítése: vegyen kiváló és friss alapanyagokat, adjon hozzá néhány friss fűszert, képzeletet, néhány „vezetőt” és néhány „követőt”, és lesz még egy remek osztálya ebben az egyetemen !