πώς να freestyle rap reddit


Jawaban 1:

Το Freestyle είναι μια μοναδική ικανότητα που απαιτεί αληθινό πάθος για την τέχνη καθώς και τόνους πρακτικής. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι ραπ αστέρες και οι επαγγελματίες freestylers ή οι ράπερ μάχης μπορεί να είναι κάπως ξεχωριστοί. Όπως ο Eminem και άλλοι, μπορείτε να είστε και οι δύο.

Εδώ είναι οι συμβουλές μου!

1. Ακούστε το hip-hop παλιού σχολείου για να αρχίσετε να μαθαίνετε το ίδρυμα. Οι ρυθμοί και η ροή του DMC μπορεί να ακούγονται βασικοί για τη νέα γενιά, αλλά οι ικανότητες παράδοσης, ενέργειας και αφήγησης είναι κορυφαίες. Μην ανησυχείτε για την ταχύτητα ή τη συστροφή της γλώσσας ακόμα. Αυτό είναι απλώς χνούδι. Ανακαλύψτε άλλα κλασικά χιπ χοπ και εξοικειωθείτε με διαφορετικά στυλ. Το "The Symphony" του Marley Marl διαθέτει μια ποικιλία MC.

2. Τα όργανα είναι ένα βασικό εκπαιδευτικό εργαλείο. Καθοδηγούν τη ροή σας και μαθαίνετε πώς να χρονολογείτε και να παίζετε με τους στίχους / τους ποιητές σας μαζί τους. Εάν αισθάνεστε το όργανο, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση απλά φτύνοντας τα μπαρ. Προσωπικά, μου αρέσουν οι ρυθμοί της Ανατολικής Ακτής. Τα όργανα Wu-Tang και Gang Starr / DJ Premier ωθούν τη δημιουργικότητά μου. Τι σου δίνει κίνητρο?

3. Εκπαίδευση στο τεστ. # 1 και # 2 δεν σταματά ποτέ, αλλά τώρα μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε και να εφαρμόζετε διαφορετικά στυλ που μάθατε και πήρατε στα όργανα. Η συγγραφή για θέματα στα οποία θέλετε να κάνετε ελεύθερο στυλ είναι καλή πρακτική. Είναι σαν το Freestyle αλλά με συντονισμό εδώ και εκεί για να βάζουμε τα πράγματα στην τσέπη.

4. Έτοιμος για ελεύθερο τρόπο. Θυμηθείτε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να νιώσετε άνετα και να χτίσετε αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε κάπου. Ενεργοποιήστε το όργανο επιλογής για χρήση ως οδηγός και εργαλείο παρακίνησης. Ξεκινήστε να συνομιλείτε για θέματα που έχουν νόημα για εσάς, καυχηθείτε με μεταφορές και προσομοιώσεις (όπως πολλοί κάνουν), μιλήστε για τρέχοντα γεγονότα, περιγράψτε τι συμβαίνει μπροστά σας ή απλά μιλήστε ανοησίες. Ναί. Το Freestyle απαιτεί να σκεφτόμαστε μπροστά και να χρησιμοποιούμε δεξιότητες και εμπειρία για να συνδεθείτε, άρα ασκήστε τον εγκέφαλό σας. Ω! Προσπαθήστε να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ, αλλά βεβαιωθείτε ότι αντικατοπτρίζει ποιοι είστε. Δεν θέλετε να ακούσετε σαν τον αγαπημένο σας ράπερ. Πάρα πολλά από αυτά που συμβαίνουν. Καταγράψτε την ελεύθερη συνεδρία σας, ώστε να μπορείτε να αναλύσετε και να τελειοποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εμπιστοσύνη πριν από τη μάχη. Όταν κάνετε μάχη, μην ανησυχείτε για την απώλεια. Απλώς ωθήστε τον εαυτό σας να είναι καλύτερος και πιο δημιουργικός. Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας για καλό όχι κακό!

Καλή τύχη!

Rankin Ruff Freestyling από το 1984


Jawaban 2:

Με κάθε σεβασμό στις άλλες απαντήσεις, αλλά οι γραμμές πριν από τη συγγραφή και την προ-σύλληψη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να φτύσετε τον τρούλο, είναι ένας μυς που μπορείτε να χτίσετε στον οποίο όλοι απορροφούν φυσικά. Αρχικά πάρτε μια αίσθηση του χιούμορ γι 'αυτό και προσπαθήστε να γεμίσετε όσο περισσότερο μπορείτε, σκεφτείτε την ποσότητα πάνω από την ποιότητα, σπρώξτε τα εμπόδια σας και απλώς προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος του ρυθμού με λιγότερους πάγκους, αν πάρετε κολλήσει απλώς βάλτε τα συρίγγια και συνεχίστε να ρέει. Θα χρειαστούν λίγες εβδομάδες για να ξεκινήσει ο εγκέφαλός σας και να αρχίσει πραγματικά να συνδυάζει ποιήματα κάθε είδους αξιοπρεπούς, αλλά αυτό πρέπει να κάνετε, απλώς ρίξτε τον εαυτό σας από το βράχο και προσπαθήστε να πετάξετε. Τελικά θα το κάνετε και, στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε τη βάση σας από αυτό, αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένα freestylers ακούγονται πολύ γυαλισμένα σαν να εξαπατούν και δεν μπορούν να κτυπήσουν τις λέξεις που τους ρίχνονται, γιατί το πλαστογραφούν, ο μόνος τρόπος για να αληθινά freestyle είναι σαν να το πιπιλίζεις συνεχώς για περίπου ένα μήνα ενώ ο εγκέφαλός σου αναδιοργανώνεται για την ικανότητα, θα έρθει όμως.

Απλά γελάστε όταν πετάτε, υποτίθεται ότι είναι δύσκολο, και οι πραγματικοί freestyles δεν είναι ποτέ τόσο στιλβωμένοι όσο οι "freestyles" που ακούτε στο ραδιόφωνο ή τα άλμπουμ, οι άνθρωποι ψεύδονται και φτύνουν τις απομνημονευμένες γραμμές. Τούτου λεχθέντος, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη ροή και την παράδοσή σας όταν φτάσετε αρκετά γρήγορα, επειδή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το περιεχόμενο έως ότου είστε έτοιμοι να κάνετε κομμάτια.

συνοπτικά, απλώς προσπαθήστε πολύ σκληρά, χτίζεται με το χρόνο, και όλοι μας πιπιλίζαμε στην αρχή, δεν είχατε τη δυνατότητα να το κάνετε, οπότε δεν ήταν ο μόνος που χάλια στην αρχή, και το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά χτυπήματα και αποφασιστικότητα.


Jawaban 3:

Χρειάζεται πρακτική και ρουτίνα για να είναι καλή στο freestyling. Θα έλεγα ότι το να χάσεις το μυαλό σου στα βάθη του είναι ο καλύτερος τρόπος για freestyle. Είναι σαν να αφήνεις σχεδόν τη γλώσσα και το μυαλό να κάνουν τη δουλειά για να αρθρώσουν τις λέξεις και η συνείδησή σου κάνει ένα μικρό βήμα πίσω.


Aight, για αρχάριους, ξεκινήστε με απλούς ρυθμούς που δεν έχουν νόημα. Συνήθιζα να παίζω αυτό το παιχνίδι με ποιήματα όπου αν βλέπω κάτι ενώ περπατάω στο δρόμο, το χρησιμοποιώ ως κάρτα για να μιλήσω για αυτό. Ξεκινήστε με δίστιχα με δίστιχα. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εξάσκηση και βάλτε όλα τα ζευγάρια σε έναν στίχο και ξεκινήστε το ελεύθερο στίχο ανά στίχο, τελικά θα είστε αρκετά ομαλοί.


Η παρακολούθηση άλλων freestyle μπορεί επίσης να βοηθήσει. Οι ράπερ όπως το Juice, το Supernatural και το Eminem είναι το καλύτερο στοίχημα για freestyling από την κορυφή. : D Καλή τύχη!


Jawaban 4:

Το κλειδί είναι να προετοιμάσετε τον εγκέφαλό σας για μια πρόκληση freestyling ΠΟΤΕ πριν εμφανιστεί αυτή η πρόκληση. Το κάνετε αυτό με την εμφάνιση πάντα έξυπνων ποιημάτων (πιστεύω ότι οι ποιήματα είναι ένα σημαντικό μέρος του freestyling) για καθημερινές καταστάσεις. Μπορεί όμως να είναι ενοχλητικό για τους ανθρώπους γύρω σας.

Περπατήστε σε ένα μπαρ και πηγαίνετε σαν "Ακούω ότι σηκώσατε μπύρα εδώ / δώστε ένα ποτήρι και μερικά για τους συνομηλίκους μου"

Μόλις το έφτιαξες και είναι δυνητικά κουτσό, αλλά αν το κάνεις αυτό σε μικρά κομμάτια όποτε η κατάσταση παρουσιάζεται, το rhyming θα σου έρθει φυσικά.

Διαβάστε επίσης μια δέσμη βιβλίων για να μάθετε νέες λέξεις. Εάν δεν σας αρέσει η ανάγνωση ξεκινήστε με διηγήματα. Χρειάζονται περίπου 10 λεπτά και συνήθως είναι αστείο.Jawaban 5:

Πρακτική εξάσκηση πρακτική. Ο KRS είπε ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει, χρειάζεται απλώς πρακτική ... Τούτου λεχθέντος διαβάστε περισσότερα, οτιδήποτε, για να αποκτήσετε περισσότερη γνώση ενός θέματος, ώστε να έχετε περισσότερα πράγματα να πείτε. Αν παρατηρήσετε ότι οι καλύτεροι καλλιτέχνες freestyle είναι αρκετά διανοητικοί και μπορούν να γιορτάσουν μέρες ... γιατί τους γνωρίζουν αρκετά για τα θέματα που θέτουν. Και πάλι Εξάσκηση πρακτική εξάσκηση, κάθε μικρό πράγμα που κάνεις, φτύνεις έναν ή δύο ποιήματα, πλένεις το αυτοκίνητο καθαρίζοντας την κουζίνα, φτύνεις ένα μπαρ, F *** που ακούει lol aaayyyeee


Jawaban 6:

Αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με το στίχο Δεν πρόκειται για γαμημένη κατάρα Φορέστε το στο πορτοφόλι σας Εάν χειροτερέψετε

Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να εξομαλύνετε το ποιήμα σας και να κάνετε το έγκλημα Δεν κάνετε χρόνο, ρίχνω τη δεκάρα

Δεν είναι κάποιο είδος παιχνιδιού Εσείς και εγώ είμαστε οι ίδιοι Όπως οι niggas φταίνε και ζήστε με ντροπή σας

Κάνοντας ένα άλλο πλάνο Μετακινήστε και μην πιάσετε Υπάρχουν μάχες που πρέπει να διεξαχθούν Οι δρόμοι είναι όπου διδάσκεστε

Όλα πέφτουν στη θέση τους με τις ουλές στο πρόσωπό σας

Θα νιώσετε τον πόνο Η απώλεια είναι αυτό που κερδίζετε

Είναι σκληρό στην κουκούλα Αρκετά για να σας κάνει καλό

Δεν μπορείτε να αφήσετε το ρυθμό Αν δεν γνωρίζετε το δρόμο Εάν δεν μπορείτε να ανταγωνιστείτε πρέπει να ολοκληρώσετε την αμφιβολία και την ήττα


Jawaban 7:

Υπάρχουν 3 τρόποι για να εξασκηθείτε στο freestyling:

1. Μην εστιάζετε στη μουσική. Το ποιήμα είναι το λιγότερο από τα ζητήματά σας. Εξασκηθείτε στο freestyling χωρίς να κάνετε rhyming και θα γίνετε καλύτεροι γρηγορότερα.

2. Σκεφτείτε τη δεύτερη γραμμή πριν από την πρώτη γραμμή. Σκεφτείτε πού θέλετε να πάτε και πείτε κάτι για να φτάσετε εκεί.

3. Έχετε έτοιμες τις προ-γραπτές έννοιες. Έχετε οπές, ανατροπές λέξεων, ακόμη και πλήρεις γραμμές στην πίσω τσέπη σας.

Εξασκηθείτε σε αυτά τα τρία πράγματα και η ελεύθερη σας ικανότητα θα αυξηθεί αλματωδώς.


Jawaban 8:

Γεια - λοιπόν όλες αυτές οι απαντήσεις είναι πολύ καλές, αλλά ήθελα να αφήσω έναν ακόμη πόρο - δηλαδή, για να απευθύνω την κύρια ανησυχία σας:

Όταν προσπαθώ, δεν φαίνεται να σκέφτομαι νέους ρυθμούς αρκετά γρήγορα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να έχετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει με μια λίστα με ποιήματα, καθώς μιλάτε για τυχαία θέματα. Αυτός είναι ένας πραγματικά αποτελεσματικός τρόπος για να εξασκηθείτε, και καθώς βελτιώνετε θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε όλο και λιγότερο.

Δοκιμάστε το εδώ:

http://rappad.co/freestyle

Και αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς να κάνετε freestyle, έγραψα μια ανάρτηση ιστολογίου για αυτό.

https://www.rappad.co/blog/how-do-i-freestyle-rap


Jawaban 9:

Δεν υπάρχουν βήματα, απλά κάντε το όλη την ώρα .. Νιώστε το ρυθμό, κάντε το με τους φίλους σας και νιώστε άνετα με αυτό ... Μην το σκέφτεστε ότι θα σπάσετε τα λόγια σας απλά θα το αφήσετε να ρέει φυσικά και χρησιμοποιήστε τη δική σας φωνή.

Αναζητήστε επίσης μοτίβα σχήματος ποιημάτων. Όχι όλα έχουν πολύ ποιήματα, αλλά βεβαιωθείτε ότι ρέει. Αναπτύξτε το λεξιλόγιό σας !! Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλά λόγια.


Jawaban 10:

Δωρεάν εγγραφή: πληκτρολογήστε ή χρησιμοποιήστε χαρτί και μολύβι και ξεκινήστε να γράφετε οτιδήποτε έρχεται στο μυαλό σας. Δεν έχει σημασία πόσο γελοίο και τρομακτικό και παράξενο γίνεται. Σημειώστε το. Οι στρατηγικές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την προ-νοοτροπία πριν από τη σύνταξη, όπως ένα γεγονός στη ζωή σας που έλαβε χώρα, ένα πράγμα, ένα άτομο, ένα σκυλί, οτιδήποτε άλλο. Ή απλά να είστε φιλοσοφικοί για αυτό. ο πίνακας είναι δικός σας για να παίξετε, μετά από όλα, είναι το μυαλό σας. Η ελεύθερη σκέψη είναι υπέροχο πράγμα. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε: ΠΑΝΤΑ να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας όταν γράφετε και ασκείτε freestyle εάν θέλετε να είστε αξιόπιστοι με οποιοδήποτε τρόπο σχήμα ή μορφή. Απλώς η συμβουλή μου σε εσάς.